Kies de juiste werkkledij op uw werf

De ideale werkoutfit zit niet alleen gemakkelijk, maar heeft ook andere troeven die op uw werf van pas komen. Maar hoe kiest u de juiste kledij? Steven Lehaen van Vaneylen Promo- en Bedrijfskleding geeft vijf nuttige tips.

Vaneylen Promo- en Bedrijfskleding

1. Maatwerk voor elke job
Vooraleer u uw werkkleding selecteert, staat u best stil bij de eigenschappen van uw medewerkers. Werken ze regelmatig buiten? Ga dan zeker voor kleding die beschermt tegen koude en geen vocht doorlaat. Zitten ze vaak geknield? Dan is een werkbroek met kniebescherming nuttig. Wist u dat de combinatie polyester/katoen sterker is dan een kledingstuk van 100% katoen? Bovendien verandert de vorm en kleur minder na een wasbeurt. Op onze website www.vaneylen.be noteren we de specifieke functionaliteit onder elk product, zo geraakt u snel wegwijs.

2. Maak indruk en versterk uw imago
Uw bedrijfsuitstraling vervolledigt u met werkkledij die aansluit bij uw imago. Zo maakt u niet alleen indruk met uw vakmanschap, huisstijl of wagenpark, maar ook door uw werknemers te voorzien van verzorgde werkkledij met uw logo. Bovendien werkt u zo aan uw naamsbekendheid en bevordert u het groepsgevoel in uw team.

3. Safety first!
In sommige sectoren is bedrijfskledij gebonden aan veiligheidsnormen. Maar zelfs zonder verplichte instructies overweegt u best het nut van beschermende kledij. In ons arsenaal vindt u signalisatiekledij met hoge zichtbaarheid en outfits van hittebestendig materiaal. Werkt u vaak ’s avonds of ’s nachts? Dan moet uw kledij voorzien zijn van lichtgevende stroken. Hi-Vis kledij met fluo kleuren verhoogt uw zichtbaarheid overdag. Weet u niet welke normen er voor uw beroep gelden? Onze professionals helpen u graag verder.

Vaneylen Promo- en Bedrijfskleding

4. Kies de juiste kleur
U wilt dat uw werkkledij past bij uw huisstijl. Hiervoor hoeft u de felle hoofdkleur van uw bedrijfslogo niet door te trekken. Door uw logo te integreren op een neutrale outfit en te werken met subtiele accenten, straalt u vaak meer professionaliteit uit. Daarom hanteren we meestal donkere stoffen voor werkkledij die vuil mag worden. Witte outfits stralen vertrouwen uit en gebruiken we voor jobs waarin hygiëne centraal staat.

5. Ga voor een goede prijs-kwaliteitverhouding
Het duurste product is niet altijd het beste. En de goedkoopste optie is dikwijls van mindere kwaliteit en dus sneller aan vervanging toe. Kies daarom werkkleding die specifiek gefabriceerd werd voor uw sector of type job. Laat u niet leiden door de prijs, maar maak een weloverwogen keuze zodat u of uw werknemers de outfit jarenlang kunnen dragen. Denk daarenboven aan het draagcomfort, uw werknemers zullen u dankbaar zijn!

Ga ten slotte in zee met een professionele leverancier die u op de hoogte houdt van de bestelling en levering. Dat bespaart u veel zorgen.

Tekst en beeld | Vaneylen Promo- en Bedrijfskleding