Ligro Trading

PO Box 5036
6097 ZG Panheel
Netherlands

T: +31 (0)475 571 911
F: +31 (0)475 571 999
E: sale@ligrotrading.com
W: www.ligrotrading.com

Ligro Trading is specialist in import en export en een van de marktleiders in verhuur en verkoop van gebruikt grondverzet materieel. Samen met u zoeken we de optimale oplossing voor elk project. En dan hebben we het niet alleen over de keuze van de meest geschikte machines, maar ook over een passende financieringsvorm.

Is het gunstiger om een machine te huren, of kunt u er beter een kopen?
Of misschien is een tussenoplossing voordeliger? Wij bieden u aantrekkelijke mogelijkheden voor leasing en financiering en zelfs glasharde terugkoopgaranties. En als toonaangevend verhuurder kunnen wij u natuurlijk zeer scherpe huurtarieven bieden. Samen kiezen we de efficiëntste oplossing voor uw project.

Ligro Trading is een klantgericht zwaargewicht, een flexibele handelsorganisatie, verhuurder en transporteur van grondverzet materieel.
Ligro Trading is een onafhankelijk familiebedrijf met 60 jaar wereldwijde ervaring in grond-, weg- en waterbouwmaterieel. Wij kiezen welbewust voor een specialisatie in zwaar gebruikt grondverzetmaterieel.  Mede daardoor is onze reputatie zo onverwoestbaar als de machines die we leveren.
In de compleet uitgeruste eigen werkplaats onderhouden we alle machines zelf, zodat onze voorraad altijd gebruiksklaar is.

Wilt u een of meerdere machines huren of kopen? We bieden u altijd gunstige tarieven, voorwaarden en condities.
Lokaal of internationaal, we kunnen het volledige transport voor u verzorgen.

Ook na aflevering blijven we betrokken. Wanneer u een machine van ons huurt, zorgen wij dat er vervangmachines beschikbaar zijn. Op verzoek komen onze monteurs naar u toe.

Na afloop van een project verzorgen we vanzelfsprekend ook het transport van de verhuurmachines terug naar ons bedrijf in Panheel. Gekochte machines kunnen we eventueel weer van u terugkopen en afvoeren van de bouwsite.

Landsgrenzen vormen geen belemmeringen voor Ligro Trading. Het familiebedrijf is marktleider in het verhuren, verkopen, onderhouden en transporteren van grondverzetmachines. Door dit totaalconcept is dat, zowel nationaal als internationaal, een voordeel.

Nieuws gerelateerd aan Ligro Trading

De power en passie van een familiebedrijf

Hoeveel mensen zouden zich realiseren dat het bedrijf aan de rand van Panheel, waar al die fraaie Caterpillar-machines staan te pronken marktleider in haar vakgebied is? Dat die Caterpillars over de hele wereld worden ingezet? Want dat is wat Ligro Trading BV doet. Ruim zestig jaar na de oprichting is het nog altijd een krachtig familiebedrijf met een eigentijdse aanpak.

Lees meer »