JTS Energietechniek

Schipperswal 20A
6041 TC Roermond

T: 0475 420420
F: 0475 420430
E: jts@jts-energietechniek.nl
W: www.jts-energietechniek.nl

Profiel
JTS Energietechniek BV is een technisch installatiebedrijf, dat gespecialiseerd is in Duurzame Energietechniek. Een team van gemotiveerde medewerkers beschikt over de deskundigheid en vakmanschap om een juiste invulling te geven aan uw wensen. Het bedrijf is sinds 1996 actief op de Nederlandse markt en is al geruime tijd geregistreerd installateur voor België en Duitsland.

Duurzaamheid
Het klimaat verandert in rap tempo. Bij verbranding van fossiele brandstoffen komt CO2 vrij. Dit heeft onder andere de opwarming van de aarde tot gevolg. Door slimme toepassingen van Duurzame Energie, bodem, zon en wind kunnen wij een hoog comfort niveau bieden bij lage energiekosten.

Filosofie
Technieken veranderen. Net als toepassingsmogelijkheden in de maatschappij, het klimaat en de wensen van onze klanten. Het is dan ook onze ambitie om als bedrijf te blijven groeien. Om onze medewerkers te helpen zich te ontwikkelen en het kennisniveau op peil te houden. Op die manier kunnen we inspelen op veranderingen. Eén ding is in al die jaren hetzelfde gebleven… de bevlogenheid en de bezieling waarmee wij ons vak uitoefenen.

Werkwijze
JTS Energietechniek BV biedt u de meest uiteenlopende diensten op het gebied verwarming, ventilatie, koeling, technisch beheer en onderhoud. Ieder plan klein en groot, vraagt om een gedegen aanpak. Door de jarenlange ervaring die we met ons team hebben opgebouwd, kunnen wij u hierbij adviseren. Zowel bij het ontwerp als bij de uitvoering van uw opdracht wordt geheel rekening gehouden met uw individuele wensen en voorkeuren.