Adverteren

Surf naar de meest complete startpaginawww.bouwenaanlimburg.eu

U kunt op deze portaalsite dagelijks alle actuele nieuws, en iedere 2 maanden de laatste ontwikkelingen van het tijdschrift volgen. Deze site bestaat uit het redactionele gedeelte en de daadwerkelijke startpagina met een overzicht van de meest gerenommeerde bedrijven. Om de beslisser op eenvoudige wijze naar de gerenommeerde bedrijven in de branche te leiden is er www.bouwenaanlimburg.eu, de grootste, meest uitgebreide en best vindbare website voor de hele branche. Neem voor meer informatie contact op met:

Bouwen aan Limburg, info@louwersuitgevers.nl, of bel +31 495 45 00 95

 

Adverteren in het vaktijdschrift ‘Bouwen aan Limburg’

Bouwen aan Limburg biedt de lezer een nieuwe kijk op producten, ontwikkelingen en projecten in de breedste zin. Kernactiviteit en doelstelling van Bouwen aan Limburg is om kwalitatief hoogwaardige vakinformatie te leveren. Op heldere manier geeft het iedere editie inzicht in alle disciplines binnen de branche. Neem voor meer informatie contact op met:

Bouwen aan Limburg, info@louwersuitgevers.nl, of bel +31 495 45 00 95

 

Adverteren in het ‘Bouwen aan Limburg Jaarboek’

Het ‘Bouwen aan Limburg Jaarboek’ is dynamisch, stijlvol, helder en objectief. Dit fraai vormgegeven naslagwerk biedt uitstekende mogelijkheden voor een redactionele bedrijfspresentatie en/of advertentie. Benader uw markt op stijlvolle, maar vooral efficiënte wijze. Neem voor meer informatie contact op met:

Bouwen aan Limburg, info@louwersuitgevers.nl, of bel +31 495 45 00 95

 

Online aanleveren
Het is mogelijk uw advertentie online bij ons aan te leveren via:
www.wetransfer.com stuur deze naar traffic@louwersuitgevers.nl
A.u.b. vermelden welk tijdschrift en welke editie het betreft?

 

Contactformulier

Vul onderstaande gegevens in dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Velden met een * zijn verplichte velden